Menu Sluiten

Onze partners

We werken uitsluitend met A-klasse producten met een ruime beschikbaarheid van wisselstukken en het R32 koudemiddel, met een uitstoot die 3x kleiner is dan de klassieke koelgassen.

Daikin

Daikin is sinds de oprichting in 1924 een pionier op het gebied van warmtepompen. Naast een wereldwijde aanwezigheid zijn ze marktleider in België. Door de lokale productie in Oostende is er een optimale ondersteuning. De airco’s bieden ook allerlei bekroonde designs en hebben een energielabel tot A+++.

daikin
bluevolution

LG Climate Solutions

LG Climate Solutions zorgt voor het perfecte binnenklimaat. LG is een grote speler op de industriële en gespecialiseerde markt en kijkt verder dan alleen particuliere en zakelijke toepassingen.

De airco’s zijn voorzien van een zuinige Dual Inverter, alle wandmodellen zijn voorzien van wifi, je geniet van 5 jaar garantie op de toestellen en 10 jaar op de compressor.

Climapulse

Alle logboeken worden digitaal ter beschikking gesteld door het platform Climapulse. Hierdoor is alle informatie steeds beschikbaar voor de onderhoudsfirma en de eindklant. Bij problemen kan dit ook een bezoek uitsparen en kan een onderdeel meteen besteld worden om een herstelling uit te voeren. Bij een audit van de Vlaamse Energiemaatschappij (VLAREM) is ook alle informatie meteen beschikbaar, waardoor we bijdragen aan een beter milieu.

Climapulse

Koelleidingen

Een goede installatie is pas compleet met kwalitatieve koelleidingen. Hiervoor gebruiken we uitsluitend hoogwaardig koper met een temperatuurbereik van -70°C tot 120°C volgens EN 12735-1. De isolatie zorgt ervoor dat het rendement zo hoog mogelijk blijft en is opgebouwd uit 9 mm UV-bestendige met brandklasse EN 13501-1 (BL – s1, d0).

buis

Checklist bij oplevering

Enkel werken met hoogkwalitatieve materialen is niet voldoende, het is ook belangrijk dat alle airco’s worden geïnstalleerd volgens de regels van de kunst van goed vakmanschap. Bij kolu controleren we iedere oplevering samen met de klant door een objectieve 22-punten checklist. Op deze manier kunnen onze tevreden klanten optimaal genieten van koude lucht.

help kolu