Airco onderhoud

Een handige service aangeboden door kolu.

Het onderhoud van een airco omvat een aantal controlepunten die gericht zijn op de goede werking van het toestel (nakijken leidingen en kabels, zijn de drukken en temperaturen in orde, is er voldoende koelmiddel, instelparameters) en het reinigen van het toestel.

KOLU’s belofte en service

Omdat een goed onderhoud zeer belangrijk is gebruiken we voor het onderhoud een speciaal product op basis van water & zouten dat biologisch afbreekbaar is én een erkende biocide is, in tegenstelling tot de meeste onderhoudsproducten.

Ten slotte is het verplicht bij de meeste fabrikanten & leveranciers om een jaarlijks onderhoudscontract met logboek (Climapulse) voor te leggen bij garantieclaims. Vanuit kolu bieden we na iedere installatie vrijblijvend een onderhoudscontract aan van onbepaalde duur, jaarlijks opzegbaar.