HVAC-technieker

Bekijk profiel

Heb jij techniek in de vingers?

Als digital first start-up met een hart voor HVAC zijn wij op zoek naar een gedreven technieker die ons van onze stoel blaast. Wij nemen jouw administratie op ons en jij kan je echte passie voor de volle honderd procent volgen. Klinkt dit alvast als muziek in de oren? Neem dan snel een kijkje naar de details hieronder!

De job

Onze koeltechniekers ondersteunen de montageafdeling en plaatsen airco’s bij zowel particulieren als bedrijven. Klanten tevreden houden is priority number one. Daarom voorzien wij ook after installation services. Het zou dus kunnen dat je ingeschakeld wordt bij onderhoud of wanneer er zich ergens een probleem voordoet.

Profiel

Ben jij schoolverlater maar heb je als student al wat ervaring opgedaan als koeltechnieker (montage & technieken), reageer dan snel en neem contact op met ons. Rijbewijs B
Koeltechnische achtergrond
Extra certificaten die je verantwoordelijkheidsgevoel benadrukken (VCA, werken op hoogte of hoogtewerkers, …)

Voordelen job

Tevreden klanten die kunnen genieten van hoe jij je passie uitoefent met oog voor detail. Dat is waar wij naar streven. Zelfstandig werken schrikt je niet af, maar ook in teamverband weet jij perfect hoe je op te stellen.

Sollicitatie procedure

We vragen je vriendelijk ons te voorzien van een curriculum vitae. Indien je CV positief onthaald wordt, nemen wij zelf contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dat eerste gesprek kunnen we je ons bedrijf voorstellen en krijg je ook de kans jezelf kort voor te stellen. Als dat gesprek goed verloopt, zal er een tweede gesprek ingepland worden. Tijdens dat gesprek zal specifiek ingegaan worden op verwachtingen, vormen van evaluatie,… Dit is tevens het moment van kennismaking met de zaakvoerders. Als dit allemaal rooskleurig verloopt, kunnen we overgaan tot een samenwerkingscontract. Je werkt op zelfstandige basis en wij voorzien je van voldoende installatie opdrachten gedurende je vrije momenten.