Salesvertegenwoordiger

Bekijk profiel

Weet jij als geen ander hoe te communiceren en te overtuigen?

Als digital first start-up met een hart voor HVAC zijn wij op zoek naar een gedreven sales talent dat ons van onze stoel blaast. Klinkt dat als muziek in je oren? Neem dan snel een kijkje naar de details hieronder!

Momenteel zijn we voornamelijk op zoek naar Sales talenten regio Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Andere regio? Aarzel niet om ons te contacteren en ons te overtuigen van jouw skills.

De job

Je contacteert B2C en B2B leads.
Je informeert potentiële klanten over onze services.
Je mensenkennis zorgt voor een extra vlot verloop van het gesprek.
Je vraagt de klant een bezoek in te plannen of ons foto’s te bezorgen.
Je creëert aan de hand van enkele vuistregels een offerte.
Je staat eveneens in voor de follow-up en het closen van de deal.

Werkdag

Als zelfstandig verkoper vul jij zelf je weekplanning in. Je kan zelfs kiezen of je volledig van thuis werkt of naar ‘den bureau’ afzakt. We vragen je wel minstens 25u per week beschikbaar te zijn én deel te nemen aan de wekelijkse sales meeting. We vragen om deze 25u omdat we hebben gemerkt dat dit een goede basis is om relaties goed te onderhouden met klanten en dat is voor ons essentieel. Een koeltechnische achtergrond
en/of extra certificaten die je verantwoordelijkheidsgevoel benadrukken (VCA, werken op hoogte of hoogtewerkers, …) zijn een pluspunt.

Het team

Omdat we maar al te goed begrijpen dat een sprong in het onbekende af en toe schrikken kan zijn, vertellen we je graag wat meer over de interne werking bij kolu. Bij aanvang voorzien we een spoedcursus zodat je snel alle kneepjes van het vak in handen hebt. We voorzien ook een digitale handleiding zodat je je altijd kan baseren op correcte informatie. Je team bestaat uit een aantal andere gedreven sales talenten. Gedurende bepaalde maanden kan je lopende verkoop verdubbeld tot zelfs verdrievoudigd worden. Als je een vraag hebt, een gouden idee hebt of gewoon een praatje wilt maken, kan je altijd rekenen op Wesley (CEO).

Jouw toekomstige job

Je komt terecht in een ambitieuze start-up.
Flexibiliteit alom: 9 to 5? Dat mag, but it’s up to you!
Je bent baas over je eigen agenda.
Je kan rekenen op maar liefst 8% commissie. 
Wij voorzien een interne opleiding.
Je komt terecht in een gedreven team dat open staat voor innovatie en persoonlijke ontwikkeling.
Jezelf blijven ontwikkelen en kennis overdragen naar collega’s moedigen we bij kolu en walu aan.
Open communicatie, respect en een goede portie humor zijn essentieel!

Sollicitatie procedure

Je bezorgt ons een motivatiebrief en CV. Als we een match zien, zal een van onze medewerkers je contacteren om alvast een kennismakingsgesprek te plannen. Gedurende het kennismakingsgesprek leren we elkaar kort kennen. Tijdens dat gesprek zal ook de functie een eerste maal besproken worden alsook jouw verwachtingen en onze verwachtingen. Als je het kennismakingsgesprek succesvol afrondt, nodigen we je graag uit op een tweede gesprek. Dat tweede gesprek vindt plaats samen met je direct team lead. In dat gesprek zal je de mogelijkheid krijgen meer vragen te stellen rond de interne werking en verwachtingen, en zullen er concrete afspraken gemaakt worden. Tijdens die ronde zal er ook oog zijn voor je vaardigheden. Wist je ons van onze stoelen te blazen en denken we dat je de ideale kandidaat bent? Dan zien we je snel weer terug, ditmaal op de werkvloer. Tot snel!

Nog vragen?

Nog niet helemaal overtuigd? Aarzel niet om ons te contacteren via wesley@kolu.be