Daikin

De lucht/lucht-warmtepompen van Daikin koelen en verwarmen je woning met energie uit de lucht en slechts 20% elektriciteit. Zo bereik je steeds de ideale binnentemperatuur, op een efficiënte manier. 

Over Daikin

Daikin is een toonaangevende fabrikant die actief is zowel in de woning- als de bedrijfssector. Als pionier in de sector, staat Daikin voor kwaliteit en design.

Alle toestellen zijn voorzien van standaard 2 jaar garantie, die uitbreidbaar is naar 8 jaar.

In onderstaande video maakt Jolien van kolu je wegwijs in alle Daikin modellen en specificaties, vanuit onze showroom in Kontich.

Wandmodel Stylish White

C/FTXA White

Vanaf € 1,600

Meer info

Wandmodel Stylish Silver

C/FTXA Silver

Vanaf € 1,600

Meer info

Wandmodel Stylish Zwarthout

C/FTXA-A Zwarthout

Vanaf € 1,600

Meer info

Wandmodel Mural Perfera

C/FTXM-N

Vanaf € 1,300

Meer info

Wandmodel Emura Wit

FTXJ-M Wit

Vanaf € 1,700

Meer info

Wandmodel Emura Silver

FTXJ-M Silver

Vanaf € 1,700

Meer info

Dubbele luchtuitblaas

FVXM-F

Vanaf € 1,700

Meer info

Kanaalmodel

FDXN-F9

Vanaf € 1,700

Meer info

Ontdek ons aanbod

Wij werken steeds met de meest up-to-date koeltechnische certificaten

Airco onderhoud

Wij bieden steeds vrijblijvend een onderhoudscontract aan. Het onderhoud van een airco omvat een aantal controlepunten die gericht zijn op de goede werking van het toestel (nakijken leidingen en kabels, zijn de drukken en temperaturen in orde, is er voldoende koelmiddel, instelparameters) en het reinigen van het toestel

Omdat een goed onderhoud zeer belangrijk is, gebruiken we voor het onderhoud een speciaal product op basis van water en zouten dat biologisch afbreekbaar is én een erkende biocide is, in tegenstelling tot de meeste onderhoudsproducten.

Het is tegenwoordig verplicht bij de meeste fabrikanten en leveranciers om een jaarlijks onderhoudscontract met logboek (Climapulse) voor te leggen bij garantieclaims. Vanuit kolu bieden we na iedere installatie vrijblijvend een onderhoudscontract aan van onbepaalde duur, jaarlijks opzegbaar.

Wat is de gemiddelde kostprijs voor een airco-installatie?

De kostprijs van een installatie hangt af van veel factoren, maar als richtprijs kan je rekenen vanaf €1500,- per slaapkamer en €1800,- per woonkamer voor een standaard wandmodel. Voor design toestellen of speciale uitvoeringen kan je hier toeslagen van 20-80% bij rekenen.