Fujitsu

Met een lucht-lucht warmtepomp van Fujitsu kies je voor een energiezuinige airco op maat.

Over Fujitsu

Fujitsu is een Japanse speler met een uitgebreid en betrouwbaar aanbod. In België hebben ze een goede aanwezigheid door hun partnership met Cairox.

In onderstaande video geeft Jolien van kolu je een handig overzicht van ons Fujitsu-aanbod, vanuit de showroom in Heusden-Zolder.

 

Fujitsu split

R32

Vanaf € 1,100

Meer info

Ontdek ons aanbod

Wij werken steeds met de meest up-to-date koeltechnische certificaten

Hoe lang duurt een installatie?

Voor een split installatie (1 binnen- en 1 buitenunit) is dit vaak een halve dag werk. Een multi (meerdere binnenunits op 1 buitenunit) van 2-3 toestellen is klaar op een dag, en voor installaties tot 5 binnentoestellen voorzien we 2 dagen. Omdat we begrip hebben voor drukke gezinnen of bedrijven, plaatsen we ook op zaterdag.

Maakt een installatie veel vuil?

Het plaatsen van een airco is een relatief proper werk. Het enige dat veel stof maakt, is de diamantboring van diameter 50-60 mm door de muren of plafonds. Hiervoor gebruiken we vanuit kolu steeds een boormachine met stofzuiger, zodat hier amper stof vandaan komt. Na het monteren van het binnentoestel met leidingwerk vinden de meeste werkzaamheden buiten plaats, zodat onze techniekers na enkele uren al klaar zijn binnen.